Khaled Elshmaa

Khaled Elshmaa

Om Khaled Elshmaa

Khaled Elshmaa (f. 1970 i Kairo, Egypt) er billedkunstner og forfatter, utdannet som billedkunstner ved RMCAD, Denver, USA. Debuterte som dramatiker med monologen ‘Rahils Fisketur’ til Norsk Skuespillersenters monologsamling for ungdom MonolUNG høsten 2010. Hadde premiere på sitt første helaftens teaterstykke, Orienta, i november 2010, støttet av Norsk Kulturråd og FFLB. Siden har han fått skrivestøtte fra NKR for prosjektene Kun Norsk, Fra Nydalen Til Helsfyr og 2020.

OIT og NBX leser utdrag fra skuespill av Khaled Elshmaa på Cafeteatret den 8. september 2016. Les mer her.

Foto og info fra Manusbank.no.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.