Forsøk på Livet av Martin Crimp

Oslo Internasjonale Teater presenterer

Forsøk på Livet

av Martin Crimp

en iscenesatt lesning på Vardeteatret i Oslo

Oversatt av: Katharina Gellein Viken
Regi: Øystein Ulsberg Brager
Med: Katharina Gellein Viken, Christoffer Hag Maure, Robert Rustad Amundsen og Torgny G. Aanderaa
Inspisient: Michael H. Sciarrone / Teatersirkus

Spilles torsdag 11. mars kl. 19.00 på Vardeteatret, Rådhusgt. 19
Billettpris: 70,- kr
Billetter kjøpes i døra eller reserveres via oslointernasjonaleteater@gmail.com

«Det er rørende. Det er tidsriktig. Det er forstyrrende. Det er morsomt. Det er sexy. Det er dypt seriøst. Det er underholdende. Det er kryptisk. Det er mørkt. Vi må møtes. Ring meg. »

Martin Crimps mesterverk Attempts on her Life fra 1997 er en kaleidoskopisk undersøkelse av individualitet. Hvordan fortolker vi hverandre i en postmoderne medieverden der ingenting er sannhet, alt flytende og ingenting sikkert? Anne (eller Annie eller Anya eller Annushka) – som vi aldri møter – er i ett øyeblikk en ung backpacker, i neste øyeblikk en terrorist. Hun er en flykting, en kunstner, hovedperson i et filmmanus – eller kanskje hun er en bil? Og kanskje er det ikke Anne som er interessant, men hvordan vi forholder oss til henne…

Forsøk på Livet har blitt spilt over hele verden, og med OIT finner stykket endelig veien til Norge.

Reserverte billetter kan hentes på Vardeteatret mellom 18.00 og 18.45 samme dag som lesningen. Billetter som ikke er hentet før 18.45 vil bli solgt.

Oslo Internasjonale Teater er et prosjekt drevet av det internasjonale teaterkompaniet Imploding Fictions: www.implodingfictions.com

Attempts on her Life by Martin Crimp was first presented by the English Stage Company at the Royal Court Theatre.

Forlag: Nordiska ApS

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Tidligere lesninger og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.