Velkommen til OIT!

Det er veldig mye moderne, internasjonal dramatikk som ikke finner veien til Norge. Ute i verden skrives det hele tiden kvalitetsdramatikk som norske publikummere aldri får oppleve, og som norske teaterkunstnere har begrensede muligheter til å oppdage. Dette har vi lyst til å gjøre noe med. OIT kan bare gjøre litt, men det lille vi kan gjøre skal vi i hvert fall prøve å få til: Vi skal arrangere jevnlige iscenesatte lesninger av det aller beste av internasjonal samtidsdramatikk. Det er alt for mye spennende dramatikk der ute til at vi kan rekke over alt, men noe er bedre enn ingenting!

Fra Øysteins produksjon av Sarah Kanes Cleansed i 2006. Copyright Mere Words Photography

Fra Øysteins produksjon av Sarah Kanes Cleansed i 2006. Copyright Mere Words Photography

Oslo Internasjonale Teater er teaterkollektivet Imploding Fictions’ nyeste prosjekt. Imploding. Fictions ble startet av Philip Thorne (DE/UK) og Øystein Ulsberg Brager (NO) i London i 2007, og vi har siden jobbet i en rekke land og knyttet kontakter over hele Europa. OIT er vårt første store prosjekt i Norge. Thorne og Brager deler jobben som kunstnerisk leder for Imploding Fictions. Som produksjonsleder for OIT har vi fått med oss Michael Hallbäck Sciarrone (NO/US).

Vi håper du finner veien til ett av våre arrangementer i tiden som kommer. Hjertelig velkommen!

Mvh Øystein, Michael og Philip

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i 1 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.