Om utøverne i White Rabbit, Red Rabbit

Kate Pendry
Kate Pendry er en britiskfødt skuespiller, performancekunstner og dramatiker, bosatt i Norge siden 1995. Hun har markert seg med konfronterende arbeider, med et personlig og politisk innhold. Pendry har laget verker som Sex in the Warzone, Tales From A Wicked Child og The Wall of Fame and Shame. Hun er også programleder i radiOrakel. I 2009 ble hun nominert til Ibsenprisen for stykket Pornography som ble spilt på Det åpne teater. Året etter ble hun tildelt Ibsenprisen for stykket Erasmus Tyrannus Rex.

Kate spiller på Cafeteatret 2. mars kl. 19.00
Billetter: www.billettportalen.no

Mohammad Mirzazadeh
Mohammad Mirzazadeh er forteller og sanger med Iransk bakgrunn bosatt i Oslo.  Han har opptrådt på blant annet Litteraturhuset, Cafeteatret og Riksscenen så vel som med Riksteatret, og produserer konserter og forestillinger for både barn og voksne. Han har også deltatt på konserter utenlands, blant annet konserten Mørkestan i Dushanbe i Tadsjikistan i 2010. Han jobber også som festivalkoordinator for den årlige Oslo International Rumi Festival.

Mohammad spiller på Litteraturhuset 5. mars kl. 19.00
Billetter: www.billettportalen.no


Iram Haq
Iram Haq er en norsk skuespiller, filmskaper og sanger. Haq er utdannet som Art Director fra Westerdals reklameskole. I filmen Import/Eksport fra 2005 spilte hun hovedrollen som Jasmin. Haq hadde også rollen som Fatima Silmandar i NRK-serien Borettslaget, og har spilt i både Berlinerpoplene og i Varg Veum-filmen Falne engler. Hennes kortfilm Trofast  ble plukket ut til filmfestivalen i Venezia som eneste norske bidrag i 2004. Haq hadde også regi på kortfilmen Skylappjenta. Filmen har vunnet både internasjonale og nasjonale priser og var plukket ut til Sundance film festival 2010. Haq er oppvokst på Stovner og er fremdeles bosatt i Oslo.

Iram spiller på Black Box 6. mars kl. 19.00
Billetter: www.billettservice.no

Sarah Ramin Osmundsen
Sarah Ramin Osmundsen er sanger, skuespiller og Spoken Word poet fra Martinique/Norge. Hun opptrer alene som solo artist, så vel som i band og ensembler. Hun har erfaring som skuespiller fra Nordic Black Theatre, Dramatikkens hus, Oslo Nye teater og Det Norske Teater, der hun var med i forestillingen Ulovleg Norsk basert på Maria Amelies historie. Hun ble norgesmester i poesislam i 2011.

Sarah spiller på Det Norske Teatret 7. mars kl. 14.00 (matiné)
Billetter: http://www.detnorsketeatret.no

Mariann Hole
Mariann Hole er utdannet ved skuespillerlinjen ved Kunsthøgskolen i Oslo 2004–07 og Nordisk institutt for scene og studio (NISS) 2000–03. Hun debuterte som Ophelia i Hamlet ved Riksteatret. Ansatt ved Nationaltheatret siden 2008 der hun blant annet har spilt Petra Stockmann i En folkefiende, Aljosja i Brødrene Karamasov og den kvinnelige tittelrollen i Romeo og Julie. Del av den kunstneriske ledelsen ved Torshovteatret – Komilab fra høsten 2010-12. Våren 2012 er hun aktuell i Jåtåkdag – komilab nr.6 og Håndtering i Spokane – komilab nr.7. Film i utvalg: Import/Eksport, Målet, Vendepunktet og 8 – 1. Diverse roller i Radioteatret.

Mariann spiller på Torshovteatret 8. mars kl. 19.00
Billetter: www.billettportalen.no

Mats Eldøen
Mats Eldøen er en norsk skuespiller fra Molde. Han er utdannet ved Romerike folkehøgskole, og har arbeidet for blant annet Oslo Nye Teater og Teater Joker. Eldøen er flere ganger norgesmester i teatersport og paneldeltaker i satireprogrammet Desken på NRK3. Han har spilt i filmer som Marias mennFritt vilt IIFatso og Max Manus der han spilte Edvard Tallaksen. Mats er assosiert kunstnerisk leder ved Det Andre Teatret.

Mats spiller på Det Andre Teatret 10. mars kl. 19.00
Billetter: http://www.detandreteatret.no

Les mer om White Rabbit, Red Rabbit her.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Bakgrunnsmateriale. Bokmerk permalenken.