Spilleplan 2010

Oppdatering 1/2/10

Enda en brikke har falt på plass i spilleplanen for 2010. I oktober gjør Oslo Internasjonale Teater en iscenesatt lesning av bestillingsverket «Flap and Fear» av Darren Lerigo. Imploding Fictions samarbeider med Theater in der Drachengasse i Wien om en produksjon av stykket i mai 2010 og OIT gjør altså en lesning av stykket den 21.oktober. «Flap and Fear» er skrevet med utgangspunkt i temaet «scaremongering» og tar for seg hvordan frykt som maktmiddel benyttes av både media og myndigheter. Hovedpersonene er to fulle duer i en bar… Vi gleder oss!


Oppdatering 21/12/09

Vi har nå oppdatert spilleplanen for 2010 og kan avsløre at i september gjør Oslo Internasjonale Teater en iscenesatt lesning av:

«Tittelen til dramaet om Ante er skrevet her» av Ivor Martinic.

Nå begynner 2010 å falle på plass og vi har offentliggjort 4 av 6 iscenesatte lesninger vi kommer til å gjøre. Programmet er veldig variert og inneholder spennende dramatikk fra flere verdenshjørner. Vel møtt!


Etter en fantastisk høst er Oslo Internasjonale Teater klare for å se mot 2010. I likhet med de øvrige teatrene har vi lagt planene for neste år allerede og komponert en spennende liste med iscenesatte lesninger. Under følger spilleplanen i sin helhet. Alle lesningene vil foregå på Vardeteatret i Oslo.

Mars

”Forsøk på livet” av Martin Crimp (UK)

Torsdag 11/3 klokken 19:00

April

”The Fever” av Wallace Shawn (US)

Torsdag 22/4 klokken 19:00

August

”Sort dyrs sorg” av Anja Hilling (DE)

Torsdag 26/8 klokken 19:00

September

«Tittelen til dramaet om Ante er skrevet her» av Ivor Martinic (HR)

Torsdag 23/9 klokken 19:00

Oktober

«Flap and Fear» av Darren Lerigo (UK)

Torsdag 21/10 klokken 19:00

November

Tittel på stykke annonseres senere

Torsdag 25/11 klokken 19:00

Vel møtt!

Oslo Internasjonale Teater

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i 1 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.