Esther Gerritsen

Esther Gerritsen har siden debuten i 2000 raskt blitt en populær roman- og novelleforfatter med titler som TussenEenPersoon (Between One Person) og Normale dagen (Ordinary Days), og har de siste årene markert seg som en av Nederlands ledende dramatikere. Hun har mottatt flere priser både som forfatter og dramatiker, blant annet Dif/BGN-prisen og Charlotte Köhlers stipend. Skuespillet Hodefotingen (De Kopvoeter) vant den Tysk-Nederlandske Prisen for Teater for Ungdom i 2008.

Esther Gerritsen (Foto: Liesbeth Kuipers)

Oslo Internasjonale Teater presenterer Hodefotingen for første gang på norsk 14. juni 2011 som en iscenesatt lesning på Dramatikkens Hus i Oslo. Les mer her.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.