Motortown av Simon Stephens

Visning av resultater fra en firedagers workshop ledet av Ramin Gray
Etterfølgende samtale fra scenekanten med Ramin Gray og Simon Stephens

Når: Torsdag 24. november · 19:00
Hvor: Dramatikkens hus, Tøyenbekken 34
OBS: Ettersom dette er en arbeidsvisning og ikke en av våre vanlige lesninger, er visningen dessverre kun åpen for bransje og spesielt inviterte.
Bransjebilletter kan reserveres via julie@dramatikkenshus.no.

ARBEIDSRESULTATER FRA INTERNASJONAL WORKSHOP

Med utgangspunkt i stykket Motortown av Simon Stephens arrangerer OIT to forskjellige workshops i november:

Workshop for dramatikere med Simon Stephens 23. – 25. november
Workshop for regissører og skuespillere med Ramin Gray 21. – 24. november

Den internasjonalt anerkjente regissøren Ramin Gray kommer til Norge for å lede 4 regissører og et knippe skuespillere gjennom fire intensive dager med arbeid på scener fra Motortown. Workshopen foregår på engelsk, og er åpen for både norske og internasjonale deltakere. Ramin regisserte uroppførelsen av Motortown på Royal Court Theatre i London.

Motortown
“Danny returns from Basra to a foreign England and a different kind of battle. He visits an old flame, buys a gun and goes on a blistering road trip through the new home front. Written during the London bombings of 2005, Motortown is a fierce, violent and controversial response to the anti-war movement – and to the war itself. Chaotic and complex, powerful and provocative, Simon Stephen’s play portrays a volatile and morally insecure world.” – Royal Court Theatre

Ramin Gray
Ramin Gray is a leading British theatre and opera director with an impressive track record. Gray has directed productions in Salzburg, Paris, Moscow and Hamburg as well as France, India and Uganda. In Britain he has directed for the Royal Shakespeare Company, been associate director at the Royal Court Theatre and is currently artistic director of ATC.

Simon Stephens
Simon Stephens is one of Britains most performed contemporary playwrights, both at home and abroad. His plays have been performed at National Theatre London, Gester Theatre in Tel Aviv, Steep Theatre in Chicago og Schauspielhaus Hanover as well as theatres in Stuttgart, Salzburg, Hamburg, Zurich og Berlin. In 2006 he received the prestigious Laurence Olivier Award for his play On The Shore Of The Wide World.

Samtale fra scenekanten
I etterkant av workshopen arrangerte Dramatikkens hus samtale fra scenekanten med Ramin Gray, Simon Stephens og Jon Fosse, ledet av Kai Johnsen.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Tidligere lesninger. Bokmerk permalenken.