The Broadcast Party

Imploding Fictions og OIT deltok på The Broadcast Party på Black Box 1. og 2. desember 2012. The Broadcast Party var en 36 timer lang hybrid mellom en stue, et arbeidsrom og en radiostasjon. Anders Mossling, Signe Becker og Anders Paulin inviterte norske scenekunstnere til en åpen samtale, radiosending og kollektiv diskusjon rundt hvordan vi tenker på vår felles fremtid som partnere i scenekunstfeltet i Norge.

Vårt radioprogram gikk av stabelen kl. 13:20 den 1. desember 2012. Vi bød på paneldebatt, tekstutdrag og hilsner fra teaterskapere rundt om i Europa. Som vanlig rettet vi fokuset mot den internasjonal samtidsdramatikken og dens betydning i norsk teater. Et par sanger ble det tid til også.

OITs sending ble streamet live både som lyd og via www.youtube.com/oslointernasjonale, der det nå ligger ute et opptak av sendingen. Bilder fra hele Broadcast Party kan du se her.

I studio:
Eirik Skåden – programleder
Øystein U. Brager – paneldeltaker
Ida Løken – paneldeltaker
Robert Rustad Amundsen – paneldeltaker

Musikk fra Forsøk på livet, tekst Martin Crimp, melodi og framførelse Robert Rustad Amundsen. Tekstutdrag fra Fem dagar i mars av Toshiki Okada fremført av Ida Løken. Hilsner fra Philip Thorne (delt kunstnerisk leder i Imploding Fictions), Pia Wilson (dramatiker, New York), Ali Anderson Dyer (kunstnerisk leder for Bunbury Banter Theatre Company, London) og Espen Hjort (registudent i Amsterdam).

Lørdag 1. og søndag 2. desember fra kl 13.00. Kr 50,- (uansett når du kommer på dagen). Billetter kjøpes i inngangen når du kommer. Felles middag er inkludert i prisen.

13.00 – 18.00 Radiosending: WHAT´S THE STORY?
18.30 – 20.00 Kollektiv Lesning/Middag
20.00 – 21.15 Forestilling: NEITHER YOU NOR ME.

Les mer om  The Broadcast Party og alle de andre programmene i løpet av helga her.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Tidligere lesninger. Bokmerk permalenken.