Michael Ramløse and Kira Elhauge

Michael Ramlose private photo bl wh

Michael Ramløse & Kira Elhauge (Denmark)

Michael Ramløse has written plays like Har du tid…?, For Guds skyld, Et ord er et ord, Drengen der blev usynlig and En tilfeldig morder. He wrote Vår forestilling om Sara (original title Vores forestilling om Sara) together with Kira Elhauge. He works as general manager of Teatret Fair Play which has produced many of his plays. He has written several plays in collaboration with Teatret Fair Plays artistic director Robert Parr. He has also written a number of adaptations, and have composed music for various theatre productions.

Vår forestilling om Sara will be performed as a guest production by Teater Grimsborken at Theater Café Festival Oslo 2014. The performance will be in Norwegian.

Michael Ramløse is represented by Harlekin Theater und Verlag.

Photo of Michael Ramløse: Private

The project has received support from Statens Kunstråds Litteraturudvalg / the Danish Arts Council.

With the support of the Culture Programme of the European Union.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.