Gianluca Iumiento

Gianluca Iumiento

Om Gianluca Iumiento

Gianluca Iumiento (IT/NO) er utdannet skuespiller fra Centro Sperimentale i Roma. Han har jobbet som skuespiller, regissør, dramatiker og pedagog. Han har han utviklet sin egen skuespillermetode, kalt interaction technique. Han var blant initativtagerne til Oslo International Acting Festival, som arrangeres i samarbeid mellom KHiO og Norsk Skuespillersenter.

Han jobber for tiden som førsteamanuensis og fagansvarlig for skuespillerutdanningen på Kunsthøgskolen i Oslo, Teaterhøgskolen.

OIT og NBX leser utdrag fra tekster av Gianluca Iumiento på Cafeteatret 8. september 2016. Les mer her.

Foto: Privat

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.