TILFANG – OIT og NBX på Cafeteatret

r_MG_3528 copy

Dato: Torsdag 8. september 2016
Tidspunkt: 19:30
Hvor: Cafeteatret, Hollendergata 8
Pris: Gratis inngang

Oslo Internasjonale Teaters mål har hele tiden vært å øke tilfanget av internasjonal samtidsdramatikk i Norge. TILFANG er også overskriften når vi denne gangen retter blikket hjemover, mot et knippe utenlandske dramatikere som bor og arbeider i Norge. Vi ønsker å feire det internasjonale tilfanget som allerede finnes i norsk teater, og kikke nærmere på en håndfull spennende og forskjellige stemmer.

Denne kvelden vil du få høre følgende utdrag og korttekster:

Kate Pendry (UK/NO): Bekvemt Nummen #3 – enakter
Gianluca Iumiento (IT/NO): Balances – utdrag
Khaled Elshmaa (EG/NO): Gibbria – utdrag
Benjamin Noble (UK/NO): Spill – utdrag
Nelly Winterhalder (DE/NO): etterpå skal vi ha jordbærkake – enakter

Tekstene framføres av elever ved Nordic Black Xpress. Lesningen avslutter et to-ukers kurs i tekstarbeid og skuespillerens møte med moderne dramatikk, der elevene har hatt OITs Øystein Ulsberg Brager som veileder.

Elever: Arman Surizehi, Gabriel Ramirez, Hina Zaidi, Mankirat Singh, Kristine Utne Stiberg, Marianne Hetland, Christian MB Eidem, Camilla Johanessen, Samia Ahmed.

Velkommen!

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Tidligere lesninger. Bokmerk permalenken.