Her står tittelen til dramaet om Ante av Ivor Martinić

En iscenesatt lesning på Vardeteatret i Oslo

Når: Torsdag 23. september · 19:00
Hvor: Vardeteatret, Rådhusgaten 19
Billettpris: 70,- kroner
Billetter bestilles via oslointernasjonaleteater@gmail.com
eller kjøpes i døra

ANTE:
Alle gjorde alt de kunne. Unntatt du.
Du var i krigen og forsvarte andre hus og andre mammaer.

JOSIP:
Jeg forsvarte landet vårt.

ANTE:
Jeg og mamma gråt, og du hørte oss ikke.

Oversatt av: Marit Holten
Regi: Øystein Ulsberg Brager
Inspisient: Michael Hallbäck Sciarrone / Teatersirkus
Medvirkende: Sveinung Oppegaard, Torgny G. Aanderaa, Katharina Gellein Viken, Julia Bache-Wiig og Kristina Knaben Hennestad

Dramaet om Ante er en melankolsk og underfundig historie fra dagens Kroatia om en far og en sønn som sliter med å takle savnet av moren som ble drept av et missil under frigjøringskrigen. Stykket forteller den vare, humoristiske og vakre fortellingen om Josip og sønnen hans, 12 år gamle Ante, om det nære forholdet de to har, og om de tre kvinnene som prøver å få plass i deres verden.

For dette stykket har Ivor Martinić vunnet prisen Fabriqué en Croatie som en av de viktigste unge dramatikerne i Kroatia, og stykket har tidligere blitt oversatt til fransk, engelsk, slovensk og spansk. Dette er første gang et stykke av Ivor Martinić spilles i Norge.

Hjertelig velkommen!

Reserverte billetter kan hentes på Vardeteatret mellom 18.00 og 18.45 samme dag som lesningen. Billetter som ikke er hentet før 18.45 vil bli solgt.

Forestillingen er støttet av: Fond for Utøvende Kunstnere, Oslo Kommune og Fritt Ord. Fremført med tilatelse av Ivor Martinić.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Tidligere lesninger og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Her står tittelen til dramaet om Ante av Ivor Martinić

  1. Tilbaketråkk: Ivor Martinić « Oslo Internasjonale Teater

Kommentarer er stengt.