Spilleplan høsten 2010

Etter suksessen med «Sort Dyrs Sorg» av tyske Anja Hilling og «Her står tittelen til dramaet om Ante» av kroatiske Ivor Martinić går nå turen videre til «Flap and fear» av britiske Darren Lerigo. I november blir det lesning av det sterke stykket «De Onde» av svenske Niklas Rådstrøm. Alle lesningene vil foregå på Vardeteatret i Oslo. For bilder fra tidligere lesninger trykk på «bilder» øverst på siden. Høstens videre program er altså som følger:

Oktober

“Flap and Fear” av Darren Lerigo (Storbritannia)

Torsdag 21/10 klokken 19:00

November

“De Onde” av Niklas Rådstrøm (Sverige)

Torsdag 25/11 klokken 19:00

Vel møtt!

Oslo Internasjonale Teater

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i 1. Bokmerk permalenken.