Darren Lerigo

Darren Lerigo er en ung, engelsk dramatiker født og oppvokst i den lille landsbyen Tadley utenfor London. For sin enakter Jester You Shall Sunset har han vunnet Haymarket Theatre Basingstokes ‘Write to stage’-pris, og stykket Ophelia 2010 ble tidligere i år spilt ved The Arthur Cotterel Theatre i Kingston upon Thames, London. Darren skrev stykket «Flap and fear» på oppdrag fra Imploding Fictions i samarbeid med Oslo Internasjonale Teater mens han bodde og arbeidet i Madrid våren 2010. Der gjorde han også en rekke teaterprosjekter med teaterkompaniet The Naughty Generation, i samarbeid med den profilerte skuespilleren og regissøren Gloria Sanvicente Amor. Siden har han flyttet tilbake til Storbritannia der han er involvert i flere skriveprosjekter, blant annet en opera basert på eventyret Bluebeard. Darren har tidligere drevet flere online skriveprosjekter, inkludert den satiriske e-avisen This Is Your Government Speaking, og han er ivrig blogger. Du kan følge bloggen hans på http://darrenlerigo.wordpress.com.

Darren har skrevet en helt ny versjon av «Flap and fear» som presenteres som en iscenesatt lesning med OIT den 21. oktober 2010 kl. 19.00 på Vardeteatret i Oslo. Billetter bestilles via oslointernasjonaleteater@gmail.com.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.

1 svar til Darren Lerigo

  1. Tilbaketråkk: Flap and fear « Oslo Internasjonale Teater

Kommentarer er stengt.