Benjamin Lønne Røsler

Benjamin Lønne Røsler er en skrivende skuespiller, bosatt i Oslo. Etter endt utdannelse ved Nordisk Institutt for Scene og Studio har han jobbet frilans, med hovedvekt på scenekunst. Han er medlem i Theater F og Soft Eyes Ensemble, og turnerer i skrivende stund store deler av året med sistnevnte gruppe med stykket Myke Øyne, for elever fra ungdomskolen og videregående skole.

Høsten 2018 debuterer Benjamin som dramatiker med stykket GRAV.

Benjamin Lønne Røsler har tre måneders skriveopphold på Akershus Teater i 2018 gjennom prosjektet ungTEKSTakershus. Han er en av de tre unge dramatikerne som skriver Rapid Response Plays til OITs lesning 14. mars 2018, i forkant av Kate Pendrys gjestespill Human Tsunami: Trump.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.