Regine Folkman Rossnes

 

Regine Folkman Rossnes er en norsk scenekunstner, slampoet og tekstforfatter fra Oslo. Høsten 2014 ble hun introdusert for slampoesi på Cafeteatret, noe som er blitt en stor lidenskap for henne. Hun jobber for at flere skal bli introdusert for slampoesi, og opptrer gjerne på arrangementer og arenaer der dette ikke er en så vanlig uttrykksform. Regine har blant annet deltatt på Miss Manillusion Got Talent 2017, og Femfest 2018. Høsten 2017 fikk hun skriveopphold og stipend ved Akershus Teater, via prosjektet ungTEKSTakershus for videreutvikling av tekst innen scene.

Hun er en av de tre unge dramatikerne som skriver Rapid Response Plays til OITs lesning 14. mars 2018, i forkant av Kate Pendrys gjestespill Human Tsunami: Trump.

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.