Sofie Frost

Sofie Frost er skuespiller, slampoet og dramatiker. Hun gikk ut av East 15 Acting School i 2014 med en Master of Arts og har siden jobbet frilans innen film, TV og teater. Hun er Norgesmester i slampoesi og har blitt nominert til Plan International sin pris JENTEPRISEN og var finalist til å vinne Sex og Samfunn sin Skamløspris for sine dikt og sitt første dramatiske verk ”Ikke Lenger Stille”.

Sofie har skrevet og opptrådt for blant annet Kreftforeningen, Nrk, Pride, Det Norske Teatret og var konferansier på Kvinnedagsmarkeringen i Oslo 2017. I tillegg har hun erfaring med å holde slampoesikurs for vgs-elever.

Sofie Frost har tre måneders skriveopphold på Akershus Teater i 2018 gjennom prosjektet ungTEKSTakershus. Hun er en av de tre unge dramatikerne som skriver Rapid Response Plays til OITs lesning 14. mars 2018, i forkant av Kate Pendrys gjestespill Human Tsunami: Trump.

Foto: Lene Vaagland

Om oitadmin

Oslo Internasjonale Teater (OIT) presenterte internasjonal samtidsdramatikk som ikke tidligere har vært spilt i Norge fra 2009 - 2018. OIT ble drevet av det internasjonale teaterkollektivet Imploding Fictions.
Dette innlegget ble publisert i Dramatikere. Bokmerk permalenken.